هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

آمریکا و تروئیکای اروپایی: عادی سازی روابط با سوریه در دستور کار نیست

آمریکا و تروئیکای اروپایی: عادی سازی روابط با سوریه در دستور کار نیست آمریکا و ۳ متحد اروپایی اش با صدور بیانیه‌ای عادی سازی روابط با دولت بشار اسد را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با دوازدهمین سالگرد آغاز جنگ داخلی در سوریه که با مداخله کشور‌های غربی و عربی همراه بود، سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان به همراه آمریکا اقدام به صدور بیانیه مشترک در این باره کردند.

به گزارش پایگاه وزارت خارجه انگلیس، در این بیانیه ادعا شده است: امروز وارد سیزدهمین سال آغاز قیام مسالمت آمیز (داعش!) مردم سوریه که خواستار کرامت و آزادی خود هستند شدیم. ما از رژیم بشار اسد می‌خواهیم به حقوق مسلم مردم این کشور احترام گذاشته و به نقض حقوق بشر در سوریه پایان بخشد. از زمان آغاز جنگ سوریه ۲۵۰ هزار غیرنظامی این کشور جان خود را از دست داده اند.

این بیانیه می‌افزاید: درگیری‌ها در سوریه محیطی مناسب برای سوء استفاده تروریست‌ها و قاچاقچیان مواد مخدر ایجاد کرده است که این امر ثبات منطقه را بیش از پیش تهدید می‌کند. گرامی داشت سالگرد امسال همزمان با وقوع زمین لرزه مهیبی است که جان نزدیک به ۱۰ هزار سوری را در خاک این کشور و در ترکیه گرفت.

آمریکا و متحدان اروپایی اش در این بیانیه با تکرار ادعا‌های پیشین خود تاکید کردند: ما خواستار حفظ پایدار آتش بس و اجازه دسترسی به مناطق آسیب دیده و ارسال کمک‌های بشردوستانه هستیم. ما خواستار اجرایی شدن قطعنامه ۲۲۵۴ درباره سوریه هستیم.

این کشور‌ها در پایان افزودند: ما در حال عادی سازی روابط با دولت اسد نیستیم و بودجه بازسازی آسیب‌های وارد شده توسط رژیم در جریان درگیری‌ها را تامین نمی‌کنیم. عادی سازی روابط با دمشق تا زمانی که پیشرفتی واقعی و پایدار به نفع مردم سوریه انجام نشود، صورت نخواهد پذیرفت. درحالی که اکنون با درگیری در سایر مناطق جهان روبه رو هستیم (جنگ اوکراین)، مصیبت مردم سوریه باید در کانون توجه قرار گیرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار